Kariera

Aktualne oferty pracy

Galwanizer (z możliwością przyuczenia do zawodu)

Opis stanowiska:

• wykonywanie i nadzorowanie procesów takich jak: anodowanie tytanu i aluminium, barwienie aluminium, elektropolerowanie stali implantowej, pasywacja stali narzędziowej praca w trybie dwuzmianowym

Wymagania:

• wykształcenie minimum zawodowe
  • obsługa podstawowych przyrządów pomiarowych (suwmiarka)
  • znajomość podstaw rysunku technicznego
  • mile widziane doświadczenie zawodowe
  • dodatkowym atutem będzie wykształcenie mechaniczne

Oferujemy:

• możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji
  • stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie będącej liderem branży
  • bogaty pakiet socjalny (imprezy integracyjne, wycieczki, paczki dla dzieci, karty świąteczne)
aplikuj
Aplikuj: Galwanizer (z możliwością przyuczenia do zawodu)

Imię i nazwisko*

Adres e-mail*

Numer telefonu

Wiadomość*

CV*

Klauzula informacyjna:

1. Aplikowanie o pracę za pośrednictwem formularza dostępnego na stronie jest jedną z form aplikacji o pracę. Aplikować o pracę możesz również między innymi poprzez przesłanie dokumentów aplikacyjnych na e-mail: praca@chm.eu lub złożenie dokumentów osobiście w biurze ChM sp. z o.o..
  2. Aplikowanie o pracę za pośrednictwem formularza dostępnego na stronie internetowej wymaga ze względów technicznych podania adresu e-mail. Jeśli nie chcesz podawać danej kontaktowej w postaci adresu e-mail prosimy o złożenie dokumentów aplikacyjnych w innej formie (np. złożenie osobiście w biurze ChM sp. z o.o.) wraz z podaniem innej danej kontaktowej (np. numeru telefonu).
  3. Wypełnienie i wysłanie formularza rekrutacyjnego oznacza, że ChM sp. z o.o., Lewickie 3b, 16-061 Juchnowiec Kościelny będzie przetwarzał Twoje dane osobowe podane w formularzu, w dokumentach dołączonych do formularza oraz innych danych zebranych podczas procesu rekrutacji jako ich Administrator danych osobowych (dalej jako ADO) w celu związanym z prowadzeniem rekrutacji.
  4. Jeśli w przesyłanych dokumentach podajesz dane szczególnej kategorii, o których mowa w art. 9 ust. 1 RODO (np. dane o stanie zdrowia) w przesłanych dokumentach musi znaleźć się oświadczenie o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ChM sp. z o. o., Lewickie 3 b, 16-061 Juchnowiec Kościelny moich danych osobowych szczególnych kategorii, o których mowa w art. 9 ust. 1 RODO podawanych podczas ubiegania się o zatrudnienie, w tym w dokumentach rekrutacyjnych w celach związanych z rekrutacją”.
  5. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania Twoich danych osobowych, w tym informacje o przysługujących Ci prawach w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych znajdują się TUTAJ: https://chm.eu/polityka-prywatnosci/

*pole obowiązkowe